Fordeler

Det viktigste Haugesund kommune gjør for våre sykepleiere er å tilby gode lønnsvilkår og en trygg, forutsigbar arbeidsplass basert på vår heltidskultur. Men jobben du gjør som sykepleier er så viktig, at vi ønsker å gjøre mer.

Sammen med Sykepleierforbundet og ulike aktører i byen vår har vi satt sammen et knippe fordeler for gi våre sykepleiere litt ekstra.

Stipendordning for studenter

Sykepleier- og vernepleierstudenter kan få et stipend på 20 000 kroner

dersom de binder seg til å jobbe 10 helger i året, pluss 5 uker i tidsrommet uke 25-32. Dette gjelder både fast ansatte og vikarer, og faste helger i turnus teller med i ordningen.

Flyttehjelp

Startpakke på 20 000 + 20 000 kroner for de som må flytte til Haugesund.

Dersom du har lyst å bli sykepleier i Haugesund, og må flytte nærmere, hjelper vi deg med 20 000 kroner som en startpakke første året, og 20 000 kroner til dersom du fortsatt er i samme jobb ett år etterpå.

Videreutdanning

Søk om stipend på 20 000 per 30 studiepoeng.

Sykepleier er et kunnskapsintensivt yrke, og vi oppfordrer våre ansatte til å gjennomføre kompetanseheving. Du kan søke om stipend på 20 000 kroner per 30 studiepoeng for relevante fag.

Billetter til kulturarrangement

Haugesund er en spennende kulturby, og her finner du gunstige tilbud til våre sykepleiere.

Vi gir deg nå rabatterte priser til Den festivalen i Vangen og til tre konserter under Sildajazzen. Du finner mer informasjon på Ansattportalen.


To sykepleiere samarbeider

Dette får du

Jobber du som sykepleier, spesialsykepleier eller helsesykepleier gis du en årslønn på 10 000,- kroner over garantirammen.

Jobber du nattevakt får du i tillegg 3 000,- kroner over garantirammen.

De som arbeider 389 timer eller mer i helgene, får utvidet lørdag og søndagstillegg på 150,- kroner pr. time.

Flere fordeler kommer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på nye fordeler.